ABOUT US

Hvad handler det om? Hvorfor gør vi det!
about_me

Fan af...

Cykling- og Cykelsport

Vi er en håndfuld erfarne cykelsportentusiaster, som gennem mange år har opbygget viden og erfaring fra arbejde i dansk og international cykelsport.

Udover arbejde med elite og  professionelle cykelryttere holder vi også instruktion og træning i cyklemotionsklubber og andre sammenhæng hvor vores viden og kompetence kan gøre gavn.

I mange motionsklubber og firma-grupper er interessen for cyklemotion opstået på baggrund af et interessefællesskab, som er herligt og gavnligt. Men ofte mangler det “erfaringslag”, som kan gøre cykletræningen og træningsturene lærerige og udviklende.

Det er her vi kan komme ind med vores kompetencer og putte spændende indhold i en klubaften i form af foredrag og instruktion eller træningsture med nyt og udviklende indhold.

I cykling.pro har vi alle det til fælles, at vi i vores karriere især haft fokus på cykleteknik og udvikling af rytternes færdigheder både hvad angår fysisk og især teknik.

Emner som svingteknik, bremseteknik, optimal udnyttelse af gearskifterne, kroppens balance mm. indgår almindeligvis ikke som træningsøvelser på træningsturene i danske klubber. Vi både inddrager køretekniske elementer i træningsplanlægning og snakker gerne om det!

Skal vi lave et projekt sammen!

“You can't buy happiness, but you can buy a bicycle and that's pretty close.”

anonym

SERVICES

I Make Digital Stuff

Commercial Art

Fusce vitae ullamcorper nulla, aliquam commodo erat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Books Illustrations

Lorem ipsum dolor venenatis eleifend tellus, sit amet suscipit lorem posuere nec. Phasellus finibus sapien at orci pretium lacinia from.
art-serv-r
art-serv-l

Web Illustrations

Nulla venenatis eleifend tellus, sit amet suscipit lorem posuere nec. Phasellus finibus sapien at orci pretium lacinia dolor.

Packaging

Fusce vitae ullamcorper nulla, aliquam commodo erat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

“Don’t buy upgrades, ride up grades.”

– Eddy Merckx

“An artist is not paid for his labor but for his vision.”

– James Whistler

CLIENTS

I Build Relations

I'm Proud to Work With

THESE AWESOME GUYS
Etiam at gravida odio, tincidunt sollicitudin enim. Phasellus luctus enim sed sapien ullamcorper, eu lobortis leo fringilla. Praesent aliquet malesuada velit!
art-clients

“I dream my painting and I paint my dream.”

– Vincent van Gogh

TESTIMONIALS

What My Clients Say